Azərbaycanca По-русски In english
Kəsmikli “portağal” – FOTO

Kəsmikli “portağal” – FOTOTərkibi:

400 q kəsmik
2-3 yumurta
1-1,5 st. un
4 x.q. şəkər tozu
1 ç.q. soda
1 çimdik duz
limon şirəsi
80 q portağal sedrası
vanil
üzərinə:
100 q mannı (iri)
Kəsmiyi yumurta, şəkər tozu və duzla yaxşıca çalın. Ələnmiş un, vanil, xırdalanmış portağal sedrası, limon şirəsində söndürülmüş soda əlavə edin.
Xəmir yoğurub bərabər kündələrə bölün.
Mannı yarmasına hərtərəfli batırın.
Yaxşı qızdırılmış fritürdə, yaxud bol bitki yağı tökülmüş dərin qazanda qızardın. Üzəri qızılı rəng alandan sonra daha 5 dəqiqə bişirin.
Bir “portağal”ı kəsin. Əgər içi bişibsə, digərlərini də kəfkirlə çıxarın, bişməyibsə, bir qədər də qızardın.
Çay süfrəsinə portağal mürəbbəsi və ya cemi ilə birlikdə verə bilərsiniz.
Nuş olsun!скачать dle 10.3фильмы бесплатно




Rəy bildir



Bənzər xəbərlər

Düşmən atəşkəsi pozdu

Ermənistan silahlı qüvvələrinin bölmələri cəbhənin müxtəlif istiqamətlərində sutka ərzində atəşkəs...

Ermənistan ordusunun hərbçisi ölüb - YENİLƏNİB

Avqustun 20-də hərbi hissənin ərazisində 1991-ci il təvəllüdlü Andranik Mkrtçyan öldürülüb. ...

Uşaqlar arasında yoluxucu virus yayılıb – VALİDEYNLƏRİN NƏZƏRİNƏ

Son günlər uşaqlar arasında qızdırma, qusma halları kəskin artıb. Oxu.az axşam.az-a istinadən...

İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu Xəbəra şərh əlavə edə bilməz.