Xəmirdə Vyana sosisləri - resept fotolarla
Tərkibi (6 ədəd):
200 q un
10 q şəkər tozu
0,5 ç.q. duz
20 q kərə yağı
100 ml su
2/3 ç.q. (3 q) quru maya
6 ədəd uzun Vyana sosisi
Sosislərdən başqa digər ərzaqlardan xəmir yoğurun.
Xəmiri 6 yerə bölün. Üzərinə nəm dəsmal çəkib 10 dəqiqə saxlayın.
1 kündəni götürüb oval formada nazik yayın. Ortasına Vyana sosisi qoyun. Xəmirin hər iki tərəfində 5 kəsik edin.
Xəmirin böldüyünüz şəridlərini ardıcıl olaraq sosisin üzərində üst-üstə qoyun.
Hamısını bu cür hazırladıqdan sonra 30 dəqiqə 35 dərəcə istilikdə saxlayın. Xəmir iki dəfə şişəndən sonra üzərinə mayonez (yaxud ketçup və doğranmış cəfəri) çəkin.
180-190 dərəcə qızdırılmış sobada 15 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
Rəy bildir
Bənzər xəbərlər
İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu Xəbəra şərh əlavə edə bilməz.
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu Xəbəra şərh əlavə edə bilməz.